Kontakt

Hildur

Jag som driver verksamheten Hildurs Gård (som är en biverksamhet i företaget Annalunda Teknik & Design AB, www.annalunda.se) heter Anna Billman men kallas ofta Hildur.

Jag har drivit företag sen år 2000, varav turismverksamheten smög igång drygt tio år senare. Jag är också engagerad inom SFI (Svenska för invandrare) och integration, därför riktar sig många av mina projekt och kurser till nyanlända.

Du kan nå mig på anna@annalunda.se eller 070-6518565.
Hildurs Gård på facebook.

Anna Hildur Billman

Hildurs Gård

Visionen är att bygga en hel gård av byggnader i historisk/ekologisk stil, varav den största (”långhuset”) ska användas som samlingslokal för kursaktiviteter, festlokal och liknande. Därefter kommer vi att fortsätta bygga småstugor för övernattning.

Hildurs Gård siktar på att bli en kursgård för olika typer av kurser inom historiskt hantverk, ekologiskt byggande, olika typer av odlingar, med mera. På gårdstomten runt byggnaderna kommer en frukt- och bärodling att anläggas, samt flera sorters experimentella odlingar.

Syftet är även att få till stånd en tillsammansodling, antingen genom att intresserade odlare hyr in sig på en liten yta (t.ex 20×20 m) på tomten till Hildurs Gård eller genom att man arrenderar en större tomt av jordbrukaren som har marken intill. En av de planerade byggnaderna kommer att vara ett fullt utrustat kök där vi kan förädla råvarorna som vi odlar eller plockar i skogen.

 Hildurs Gård erbjuder besöksaktiviteter med naturupplevelser, historiska lekar, musik och deltagande i matlagning. Under sommarsäsongen är det öppet för familjer, turister med flera. För företagare som vill ha en aktivitet för personalen kör vi ungefär samma upplägg, men kan även lägga till olika klurigheter som personalen ska lösa tillsammans.

 Det kommer att gå att övernatta på Hildurs Gård även innan de små övernattningsstugorna är byggda. Vi har flera tält i vikingastil (konstruktionen återskapad från original efter vikingagravar i Norge) med bekväma sängar.